Uw netwerkoplossingen
Ik zoek een netwerkspecialist!
Maak een afspraak

Artikelen

 •  

  Website beveiliging bij de overheid

  Onze overheid heeft halverwege dit jaar de campagne "Veilig internetten heb je zelf in de hand" gestart. Deze campagne is in het leven geroepen om gebruikers te wijzen op de gevaren van het internet.In de zelfde periode is door de Nederlandse Vereniging van Banken de campagne "3x kloppen" gestart en..
 •  

  Ook samenwerken met een no-nonsense partner met verstand van zaken?

  Ook samenwerken met een no-nonsense partner met verstand van zaken?
 •  

  Bij aaZoo zult u merken dat IT weer staat voor Informatie Technologie.

  Bij aaZoo zult u merken dat IT weer staat voor Informatie Technologie. slide2
 •  

  Draadloos netwerk uitrollen, waarom gaan we meten?

   Draadloos niet meer weg te denken Het bring-your-own-device principe is hot en dat merken we bij aaZoo maar al te goed. Het lijkt wel alsof we elke week meer vraag naar draadloze netwerken krijgen. Zorginstellingen, onderwijs en het bedrijfsleven willen hun medewerkers, deelnemers en klanten een beheersbare en stabiele draadloze verbinding..
 •  

  Draadloze netwerken: geen vergunning, maar wél bereik?

  Het agentschap telecom waarschuwt op haar site voor het gebruik van illegale WiFi zendapparatuur. Het gaat hier om apparatuur die meer dan de wettelijk toegestane 100mWatt kan uitzenden. Het bereik van een standaard WiFi router is ongeveer 20 tot 30 meter, echter er zijn een aantal WiFi access-points en routers..
 •  

  aaZoo BV benoemd tot premier partner van Cisco

  EMMELOORD, 12 MAART 2013 – ICT dienstverlener aaZoo BV is door Cisco Systems Nederland benoemd tot Premier Partner. Een bijzondere prestatie, want in Nederland heeft Cisco Systems slechts zo’n dertig Premier Partners geselecteerd. Voor aaZoo betekent de benoeming een verdere uitbreiding van een reeds langer bestaande samenwerking.Met de status van..
 •  

  Cisco LWAPP AP's upgraden voor de vWLC

  Cisco Aironet Access Points “The Easy Way” voor het upgraden van de LWAPP image Eind 2012 heeft Cisco bij het uitbrengen van de firmware 7.3 versie voor de Wireless LAN Controllers (WLC) ook een virtuele Wireless LAN Controller (vWLC) appliance voor VMWare ESX(i) uitgebracht. Gemak Inmiddels hebben wij van aaZoo de vWLC..
 •  

  NetApp E-Series beschikbaar

  NetApp E-Series NetApp heeft een nieuwe storage lijn geïntroduceerd, de NetApp E-Series.De NetApp E-Series voldoet in de behoefte van schaalbare storage met een (ultra) hoge performance tegen een gunstige prijs. Waar de NetApp FAS systemen vaak ingezet worden bij een gedeelde storage infrastructuur (SAN / NAS) richt NetApp zich met de E-Series..
 •  

  Gold Partner overeenkomst met NSFocus

  Partnerovereenkomst Onlangs heeft aaZoo met NSFocus een partnerovereenkomst afgesloten. Op basis van deze partnerovereenkomst is aaZoo Gold partner geworden voor de Benelux en Scandinavië. NSFocus maakt geavanceerde DDoS mitigatie oplossingen die op het moment van schrijven tot 200Gbit aan verkeer kunnen filteren. In de loop van dit jaar wordt deze capaciteit verdubbeld. NSFocus Opgericht..

Vragen? Ons professioneel team met experts staat voor u klaar!

Kennis van de modernste technieken, internet of things, DDos
bescherming, WIFI everywhere, Voip, bedrijfsnetwerken...

Maak een afspraak!