AAZOO PARTNERPROGRAMMA

DE KRACHT VAN

VERBINDING

HET PARTNERNETWERKVAN AAZOO

Ben jij een ICT-dienstverlener en op zoek naar een 100% netwerkspecialist om de juiste kennis en ervaring te waarborgen? Dan maken wij graag persoonlijk kennis. Wij stellen je voor aan onze specialisten en bespreken samen hoe een gezamenlijke toekomst er idealiter uit komt te zien. Onze dienstverlening is modulair opgebouwd en kan richting de eindklant aangeboden worden als een maandelijks abonnement tegen 0% financiering.

AL MEER DAN 10 JAAR

DE KRACHT VAN KENNIS

Met het aaZoo partnerprogramma helpen wij al meer dan tien jaar ICT-bedrijven met het leveren van netwerken op enterpriseniveau. Met een hecht team van gedreven specialisten, die beschikken over de hoogste certificeringen, realiseren wij veilige en krachtige netwerken. Onder ons bevindt zich een Cisco Champion, Gert-Jan de Boer, die door Cisco is geselecteerd om zijn expertise te delen in verschillende projectgroepen en communities. In alles zorgen wij ervoor dat we vooroplopen in kennis, want dat is onze kracht.

Wij zijn 100% netwerkspecialisten met security in ons DNA. Hierdoor hebben wij de juiste kennis in huis om netwerken aan het MKB te leveren op enterpriseniveau. Als partner bieden wij kennis, gemak, continuïteit en kwaliteit. Daarnaast zijn er voor u als partner nog enkele strategische voordelen:

Overzichtelijk en aantrekkelijk (verdien)model

 Snel leveren van krachtige, veilige netwerken

Zorgen voor operationele continuïteit en security

Enterprise netwerk- en security kennis voor uzelf en uw klant

Meer weten over de voordelen van ons 

partnerprogramma?

ONDERDEEL VAN HET AAZOO PARTNERPROGRAMMA

aaZoo | Duit 1 | 8305 BB Emmeloord | info@aazoo.nl | 088 – 12 62 400