Uw netwerkoplossingen
Ik zoek een netwerkspecialist!
Maak een afspraak

Voor wie

 • Cisco Email Security

  Cisco Email Security Een vaker voorkomende bedreiging zijn aanvallen van buitenaf via e-mails, mede door het toegenomen gebruik van mobiliteits- en cloudoplossingen. Als voor bedrijfskritieke gegevens geen goede tools worden ingezet om die te beschermen tegen misbruik kan dit grote gevolgen hebben voor het intellectueel eigendom en het vertrouwelijk karakter van..
 • Cisco identity Services Engine (ISE)

  Cisco identity Services Engine (ISE) ISE is een beleidsbeheer- en controleplatform voor bekabelde, draadloze en VPN-verbindingen.Dit beheerplatform zorgt voor beveiligingsbeleid dat contextbewuste beveiligingstoegang tot netwerkresources automatiseert en handhaaft. Identity Services Engine (ISE) levert superieure zichtbaarheid van gebruikers en apparaten om mobiliteitservaringen van ondernemingen te ondersteunen en toegang te beheren.Identity Services Engine..
 • Cisco Umbrella

  Cisco Umbrella Als organisatie heeft u dagelijks te maken met vele uitdagingen. Met name de voortdurende dreiging van cybercrime zoals malware, ransomware en phishing vormen een risico voor uw bedrijfsvoering.Gebruikers en vestigingen hebben vaak een minimale bescherming en zijn kwetsbaarder voor bedreigingen. Het ontbreekt hierbij veelal aan inzicht in alle internet..
 • Goede Endpoint Protectie is essentieel

  Goede Endpoint Protectie is essentieel En zeker als onderdeel van uw security-omgeving! Waarom? Nu, er zijn dagelijks steeds meer bedreigingen waarvan meer dan 30% onbekend is en ook niet herkend worden. Het veelvuldig gebruik van mobiele devices en de komst van de cloud, maakt werknemers flexibeler dan ooit tevoren. Dat is..
 • Smart Network Monitoring

  Smart Network Monitoring Vaak leeft binnen een organisatie de gedachte dat er volledig inzicht in het netwerkverkeer is of dat de huidige beveiligingsmaatregelen afdoende zijn. Toch blijkt vrijwel altijd dat er nog belangrijke inzichten ontbreken, zoals: Het detecteren van DDos aanvallen, weten hoe gastvrij uw netwerk voor cybercriminelen is, het genereren..
 • Hyperconverged

  HyperConverged als totaaloplossing Bestaande infrastructuren worden alsmaar complexer, duurder en lastiger te beheren naarmate er in de loop van jaren steeds meer systemen en hardwarecomponenten aan worden toegevoegd.Meer organisaties en instellingen hebben te maken met gevirtualiseerde bedrijfsapplicaties, voorbeelden hiervan zijn:VDI omgevingen (virtual desktop infrastructure) IoT omgevingen (internet of things) Nevenvestigingen ..

Vragen? Ons professioneel team met experts staat voor u klaar!

Kennis van de modernste technieken, internet of things, DDos
bescherming, WIFI everywhere, Voip, bedrijfsnetwerken...

Maak een afspraak!