Uw netwerkspecialist

Gold Partner overeenkomst met NSFocus

 

Partnerovereenkomst

Onlangs heeft aaZoo met NSFocus een partnerovereenkomst afgesloten. Op basis van deze partnerovereenkomst is aaZoo Gold partner geworden voor de Benelux en Scandinavië.
NSFocus maakt geavanceerde DDoS mitigatie oplossingen die op het moment van schrijven tot 200Gbit aan verkeer kunnen filteren. In de loop van dit jaar wordt deze capaciteit verdubbeld.

NSFocus

Opgericht in 2000, NSFOCUS Technology Inc (NSFOCUS) biedt enterpriseniveau, carrier-grade oplossingen en diensten voor distributed denial of service (DDoS) mitigatie, Web security en enterpriseniveau netwerkbeveiliging. Met meer dan 14 jaar ervaring in DDoS onderzoek, ontwikkeling en mitigatie, heeft NSFOCUS klanten over de hele wereld geholpen met het  handhaven de hoge niveaus van internetbeveiliging, uptime van een website en waarborgen van de bedrijfsvoering waarbij online systemen beschikbaar blijven. De NSFOCUS AntiDDoS System (ADS) geeft klanten de mogelijkheid om DDoS aanvallen te detecteren en af te weren . Dit gaat van eenvoudige incidenten op de netwerklaag naar de meer geavanceerde en potentieel schadelijke applicatielaag aanvallen, dit alles terwijl het legitieme verkeer toegang blijft houden tot de netwerken en bedrijfskritische systemen.

Wilt u meer info over de mogelijkheden die de NSFocus oplossing biedt, neem dan contact met ons op.

Deel dit verhaal:

Geschreven door:

Zoeken:
geen berichten gevonden.

Vragen? Ons professioneel team met experts staat voor u klaar!

Kennis van de modernste technieken, internet of things, DDos
bescherming, WIFI everywhere, Voip, bedrijfsnetwerken...

Maak een afspraak!