Uw netwerkspecialist

Radware en aaZoo organiseren Capture the Flood evenement

Op 15 november 2012 organiseren Radware en aaZoo in het Groot Kievitsdal te Baarn het Capture the Flood evenement, een wedstrijd waar wij u of een van uw medewerkers uitdagen om de beveiliging tegen (Distributed) Denial-of-Service aanvallen van onze oplossingen uit te testen.

Wij dagen u uit om onze infrastructuur live in de zaal aan te vallen in deze unieke wedstrijd!

Denkt u dat het mogelijk is om de bescherming van de Radware DefensePro te omzeilen en onze e-commerce onbereikbaar te maken? Probeer het uit en verdien een mooie prijs! Vecht in meerdere rondes tegen onze appliance en het Emergency Response Team (ERT).

Het geheel zal opgeluisterd worden door enkele interessante sprekers uit het Security vakgebied, waaronder een lid van het Radware ERT die iets zal uitleggen over zijn werk en de aanvallen die door de aanvallers gebruikt worden.

Ook voor de niet hackers onder u wordt het een interesante dag met sprekers uit het vak van security en natuurlijk kunt u kennis maken met de personen achter het product en de services die Aazoo en Radware leveren.

Graag zien wij u of een van uw collega’s op 15 november.U kunt registreren voor dit evenement via de volgende link: Registreer voor Capture the Flood

Deel dit verhaal:

Geschreven door:

Zoeken:
geen berichten gevonden.

Vragen? Ons professioneel team met experts staat voor u klaar!

Kennis van de modernste technieken, internet of things, DDos
bescherming, WIFI everywhere, Voip, bedrijfsnetwerken...

Maak een afspraak!