Uw netwerkspecialist

aaZoo BV benoemd tot premier partner van Cisco

EMMELOORD, 12 MAART 2013 – ICT dienstverlener aaZoo BV is door Cisco Systems Nederland benoemd tot Premier Partner. Een bijzondere prestatie, want in Nederland heeft Cisco Systems slechts zo’n dertig Premier Partners geselecteerd. Voor aaZoo betekent de benoeming een verdere uitbreiding van een reeds langer bestaande samenwerking.

Met de status van Premier Partner bewijst aaZoo BV dat het beschikt over de vereiste kennis en kunde om de vooruitstrevende producten van Cisco Systems op de juiste wijze te implementeren binnen nieuwe of bestaande ICT-omgevingen. Daarbij vormt het Cisco Premier Partner partnership voor aaZoo een belangrijke uitbreiding op het dienstenportfolio binnen de gekozen netwerk en security strategie.

Logische keuze
“Bij onze oprichting in 2009 hebben we direct gekozen voor Cisco Systems, met name vanwege het uitgebreide portfolio op het gebied van networking. Die keuze was ook logisch omdat we bij andere werkgevers eerder al persoonlijke certificeringen van Cisco hadden behaald”, aldus Jan-Jacob Bakker van aaZoo BV. “We zijn de samenwerking gestart als Cisco Select Partner. Deze status hebben we na een intensief traject kunnen upgraden naar Cisco Premier Partner. We zijn er van overtuigd dat dit partnership zal bijdragen aan een optimale samenwerking, met de best mogelijke netwerk en security oplossingen voor onze klanten.”

Over aaZoo BV
Het in Emmeloord gevestigde aaZoo BV werd in 2009 opgericht door Jan-Jacob Bakker en Gert-Jan de Boer. Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in op maat gemaakte ICT-netwerken en security voor middelgrote en grote bedrijven. In de afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid van twee naar vijf medewerkers. aaZoo levert onder meer diensten op het gebied van IP Telefonie, VoIP, Routing, Switching, Security, Wireless LAN en Computing.

Deel dit verhaal:

Geschreven door:

Zoeken:
geen berichten gevonden.

Vragen? Ons professioneel team met experts staat voor u klaar!

Kennis van de modernste technieken, internet of things, DDos
bescherming, WIFI everywhere, Voip, bedrijfsnetwerken...

Maak een afspraak!