Uw netwerkspecialist

Van ingewikkelde Techniek naar Informatie Technologie

WiFi­, cloud, switches, firewalls, security, camera’s…. voor sommige mensen klinkt het als muziek in de oren, voor anderen is het eerder Ingewikkelde Techniek. Met Cisco Meraki zorgt het team van aaZoo voor Informatie Technologie. Dan is een veilige, snelle, beheersbare en schaalbare (draadloze) netwerk-omgeving voor iedereen binnen bereik. Of u nu één vestiging heeft of meerdere.

Het is en blijft eenvoudig te installeren, monitoren en te beheren. En allemaal vanaf 1 centraal punt.

Met Cisco Meraki en de oplossingen van aaZoo haalt u naast een eenvoudige cloudbased netwerk ook een transparant fi­nancieel model in huis. U maakt een keuze uit de benodigde netwerk componenten en looptijd en ziet direct de totaalprijs per maand. Geen ingewikkelde calculaties van hardware, licenties en beheer, maar direct inzicht in een totaaloplossing met de bijbehorende maandelijkse kosten.

 

Leuk die Cisco Meraki oplossing…en wat levert het mij op?

√   De oplossing groeit mee met uw organisatie door een fexibele en schaalbare architectuur, mogelijkheid om uit te breiden naar meerdere locaties.

√   Verlaging van administratieve kosten en transparante oplossing door een eenvoudige opbouw en een all-inclusive licentie.

√   Blije (interne) klanten. Een snel en veilig Wi­Fi met automatische verbinding en perfecte dekking op alle locaties.

   Speel in op trends door gebruik te maken van locatie analyse of andere uitgebreide rapportage mogelijkheden (optioneel).

√   ‘One-stop-shop’, Cisco Meraki heeft een uitgebreid portfolio die verder gaat dan een veilig en cloud based WiFi­ netwerk. Bijvoorbeeld camera beveiliging, fi­rewalls en switches die eenvoudig te installeren en te beheren zijn vanaf 1 centraal punt. Maar ook Cloud Security oplossingen zijn mogelijk.

√   Veilig surfen. Alleen de con­figuratie informatie communiceert met de cloud. Alle gebruikersdata blijft lokaal.

√   Altijd tot uw dienst, aaZoo neemt het operationeel beheer, monitoring en service management uit handen. Wij de lasten, u de lusten, wel zo een prettig idee.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie .

Vragen? Ons professioneel team met experts staat voor u klaar!

Kennis van de modernste technieken, internet of things, DDos
bescherming, WIFI everywhere, Voip, bedrijfsnetwerken...

Maak een afspraak!