Uw netwerkspecialist

Cisco identity Services Engine (ISE)

ISE is een beleidsbeheer- en controleplatform voor bekabelde, draadloze en VPN-verbindingen.

Dit beheerplatform zorgt voor beveiligingsbeleid dat contextbewuste beveiligingstoegang tot netwerkresources automatiseert en handhaaft. Identity Services Engine (ISE) levert superieure zichtbaarheid van gebruikers en apparaten om mobiliteitservaringen van ondernemingen te ondersteunen en toegang te beheren.

Identity Services Engine helpt IT-professionals mobiliteitsuitdagingen voor ondernemingen te overwinnen en het veranderende netwerk te beveiligen in het hele aanvalsspectrum. Het platform biedt talloze mogelijkheden, waarvan enkele hieronder vermeld staan.

Apparaat onboarding

Vereenvoudig de gebruikerservaring voor gasten met eenvoudiger onboarding en beheer. Gebruik de eenvoudig aan te passen mobiele en desktopgastportals met bedrijfsbranding om binnen enkele minuten toegang te verlenen. Dankzij de dynamische visuele workflows van de engine kunt u elk aspect van gasttoegang beheren.

Stroomlijn BYOD en bedrijfsmobiliteit met eenvoudige, gebruiksklare configuratie voor apparaat-onboarding en -beheer op basis van selfservice. Identity Services Engine wordt geleverd met een interne certificeringsinstantie, ondersteuning voor multi-forest Active Directory’s en geïntegreerde EMM-partnersoftware (Enterprise Mobility Management).

Wie mag er op het netwerk?

Verkrijg betere zichtbaarheid en zorg zo voor nauwkeurigere apparaatherkenning. De superieure apparaatprofilering van Identity Services Engine en de zero-day feedservice voor apparaatprofielen bieden bijgewerkte profielen voor de nieuwste apparaten. Samen zorgen deze twee functies voor een vermindering van het aantal onbekende endpoints (en potentiële bedreigingen) in uw netwerk.

– Ongeveer 100 woorden

Gastentoegang op uw draadloze netwerk?

Met Cisco Identity Services Engine (ISE) Express heeft u een betaalbare oplossing in handen. In de ISE bundel vallen de volgende services:

  • Implementatie op een enkele locatie
  • Aanpasbare Gasten toegang via de ISE Portal Builder
  • Radius/AAA server
  • Eenvoudige implementatie

Cisco ISE Express beschikt over ingebouwde mogelijkheden om eenvoudig een gastenportaal in te richten met logos, banners en kleurenschema’s. De ISE Portal Builder is een web-based applicatie die gebruikers de mogelijkheid geeft om eenvoudig aanpasbare portalen te bouwen met 17 gelokaliseerde talen en 10 verschillende templates.

Vragen? Ons professioneel team met experts staat voor u klaar!

Kennis van de modernste technieken, internet of things, DDos
bescherming, WIFI everywhere, Voip, bedrijfsnetwerken...

Maak een afspraak!