Uw netwerkoplossingen
Ik zoek een netwerkspecialist!
Maak een afspraak

Onze oplossingen

Door aaZoo ontworpen/geïmplementeerde oplossing hebben tot doel uw kosten te verlagen (ROI), uw efficiency te verhogen en de dienstverlening te verruimen! Om deze doelen te bereiken, zijn soms investeringen nodig voor het updaten, uitbreiding of vervangen van de huidige infrastructuur

  • Cisco Email Security

    Cisco Email Security Een vaker voorkomende bedreiging zijn aanvallen van buitenaf via e-mails, mede door het toegenomen gebruik van mobiliteits- en cloudoplossingen. Als voor bedrijfskritieke gegevens geen goede tools worden ingezet om die te beschermen tegen misbruik kan dit grote gevolgen hebben voor het intellectueel eigendom en het vertrouwelijk karakter van..
  • Cisco identity Services Engine (ISE)

    Cisco identity Services Engine (ISE) ISE is een beleidsbeheer- en controleplatform voor bekabelde, draadloze en VPN-verbindingen.Dit beheerplatform zorgt voor beveiligingsbeleid dat contextbewuste beveiligingstoegang tot netwerkresources automatiseert en handhaaft. Identity Services Engine (ISE) levert superieure zichtbaarheid van gebruikers en apparaten om mobiliteitservaringen van ondernemingen te ondersteunen en toegang te beheren.Identity Services Engine..
  • Cisco Umbrella

    Cisco Umbrella Als organisatie heeft u dagelijks te maken met vele uitdagingen. Met name de voortdurende dreiging van cybercrime zoals malware, ransomware en phishing vormen een risico voor uw bedrijfsvoering.Gebruikers en vestigingen hebben vaak een minimale bescherming en zijn kwetsbaarder voor bedreigingen. Het ontbreekt hierbij veelal aan inzicht in alle internet..

Vragen? Ons professioneel team met experts staat voor u klaar!

Kennis van de modernste technieken, internet of things, DDos
bescherming, WIFI everywhere, Voip, bedrijfsnetwerken...

Maak een afspraak!