Hands-on workshop Industrial Control Systems Security

In samenwerking met Palo Alto Networks

Bij aaZoo hebben we veel kennis van security op OT-netwerken en dat willen we graag met u delen. Dit doen we tijdens twee interactieve evenementen op dinsdag 10 december en dinsdag 21 januari bij Westcon-Comstor, Loodsboot 19, 3991 CJ Houten.

Praktische handvatten om uw Industrial Control Systems (ICS) te beschermen met het Palo Alto Networks®️ Next-Generation Security Platform.

Op basis van een live hack laten wij u precies zien hoe cybercriminelen te werk gaan en hoe zij misbruik maken van kwetsbaarheden in industriële netwerken.

U neemt actief deel aan verschillende oefeningen in een volledig gevirtualiseerde ICS-omgeving.

Inclusief lunch, deelname is gratis 

11:00 - 11:25 uur Paralellsessie Aazoo

10:00 - 14:00 uur Hands-on workshop

Welke kennis heb ik nodig om te 

komen tot een veilig OT-netwerk?

De uitdagingen zijn groot binnen een industrieel netwerk. Denk hierbij aan het verlenen van externe toegang, beveiligen van legacy systemen, het stoppen van geavanceerde bedreigingen en het verkrijgen van meer inzicht en segmentatie. Tegelijkertijd spelen er ook andere belangen zoals de continuïteit, strengere veiligheidsvoorschriften, het reduceren van kosten en voldoen aan compliancy.


Wij laten u zien hoe kwetsbaar een industrieel netwerk is als de juiste maatregelen niet genomen zijn, maar vooral ook op welke manieren u dit kunt voorkomen!


In deze CyberSecurity hands-on workshop worden belangstellenden live meegenomen in de wereld van hacking en komen alles te weten over de te nemen preventieve acties binnen een industrieel netwerk.


aaZoo – Marcel Roovers en Gert-Jan de Boer

10

DECEMBER

2019

21

JANUARI

2020

 UITDAGINGEN & MOGELIJKHEDEN OP HET GEBIED VAN CYBER SECURITY IN DE INDUSTRIE

| Ecopark 15

| 8305 BJ Emmeloord

| Tel: 088 - 12 62 400

| info@aazoo.nl